Christeans
Ademhaling

Daar hebben we weer iemand met een zweverig verhaal over ademhaling.
Hij zal wel links-draaiende quinoa soja yoghurt eten, ongeschoren zijn en komt vast op blote voeten de zaal binnen lopen.

Ja, zo dacht ik er dus lange tijd wel over. Als manager van verschillende grote bedrijven in binnen en buitenland, had ik geen aandacht of tijd voor dit soort dingen. Wat heeft dit veranderd?
Naast mijn werk was ik graag aan het sporten, maar ik merkte dat het steeds lastiger werd om mijn energie te vinden om naast mijn werk nog wat te ondernemen. Het sporten ging steeds moeilijker, tijdens het werk had ik vaker minder energie, privé kon me steeds moeilijker concentreren en ik sliep slecht en onrustig. Totdat ik op een gegeven moment een paar interessante artikelen las over mensen die hetzelfde hadden mee gemaakt als waar ik nu midden in zat. En het opmerkelijke was, dat zij allemaal weer vol energie waren, weer gefocust waren, weer goed sliepen en levenslustiger waren als ooit te voren! Deze resultaten schreven ze allen toe aan een verbeterde ademhaling!

- Ervaren van minder stress en beter met stress om kunnen gaan
- Betere slaap
- Meer focus en concentratie
- Emotioneel en mentaal beter in balans
- Verhoogde creativiteit
- Verhoogde energie

Tijdens deze korte training gaan we onze ademhaling onderzoeken en ga ik je een paar gemakkelijke tools bijbrengen om zelf controle te krijgen over je ademhaling. We zetten de automatische piloot even uit en nemen zelf het stuur over.
Je zult merken dat je stressvolle situaties beter kan handelen, je zult gemakkelijker kunnen ontspannen en tegelijkertijd energieker worden!
“Breath Motherfuckers!”(Wim Hof)